Acasa Imobiliare-Rezidentiale  
 CAUTA ANSAMBLU
Daca doriti sa cautati in anunturile imobiliare introduse de agentii sau particulari, click aici

Ansambluri rezidentiale > Baneasa > Ansamblul rezidential: GRAND RESIDENCE

 
 Proiect 
 Planuri cladire 
 Planuri apartamente 
 Lista preturi 

Vedere generala
Vedere generala


 
 Descriere 
 Apartamente 
 Finisaje 
 Finantare 

GRAND RESIDENCECand a fost ultima oara cand v-ati simtit cu adevarat impresionati? Prin Grand Residence, va oferim nu unul, ci mai multe motive de a va simti la fel de bine acum, ca si atunci: o zona exclusivista, un design arhitectural elegant, o compartimentare generoasa, instalatii si finisaje de mare clasa, toate oferind un confort unic si spatii realmente luxoase, ce satisfac pana si cele mai exigente gusturi. Grand Residence ar incanta pana si un imparat. Aceasta nu il face doar impresionant, ci cu adevarat imperial.
Puteti avea toate acestea la un pret extrem de competitiv, apartamentele Grand Residence fiind disponibile si prin imprumut ipotecar. Deoarece alegerea unei resedinte care sa fie pe placul dvs. v-ar cere timp si efort, pentru acest proiect unic puteti beneficia de experienta consultantului imobiliar Eurisko, unic consultant Grand Residence.
Complexul Grand Residence este intr-adevar perfect. Veniti si va convingeti!
Departe de zgomotul orasului, zona de nord a Bucurestiului a oferit in ultimii ani importante oportunitati pentru construirea de resedinte, majoritatea fiind cotate ca proprietati de lux pe piata imobiliara.

Una dintre aceste proprietati este complexul

Grand Residence

, situat pe strada Grigore Gafencu,

in apropierea minunatelor privelisti oferite de parcul Herastrau si Satul Francez din vecinatate.

Rezidentii complexului se vor putea bucura de o intimitate extraordinara si de o zona linistita, ce ofera acces usor spre centrul de afaceri si spre principalele puncte de distractie ale Bucurestiului, precum si spre aeroporturi.

Conceptul de lux poate fi interpretat in diferite feluri. Pentru cei care sunt constienti de valoarea lor, noi am conceput Grand Residence. Astfel ca ei sa se poata bucura de adevaratul lux al unui confort de mare clasa. Si asta, deoarece Grand Residence constituie luxul suprem.

Grand Residence

va avea

37 apartamente de lux,

in doua blocuri .
Blocul "Turn", construit pe sapte nivele, va oferi patru apartamente cu doua camere, doua apartamente cu patru camere per nivel, de la etajul unu pana la patru, si doua duplexuri cu cinci camere, avand terase superbe ce dau inspre Parc ul Herastrau, la etajele cinci si sase.

Blocul "Crosa", in forma de "L", va avea de asemenea sapte nivele si va cuprinde patru apartamente cu doua camere la parter, patru apartamente cu trei si patru camere per nivel, de la etajul unu pana la patru, si trei duplexuri la ultimele doua etaje, cu trei, cinci si sase camere. ÃŽn ce priveste compartimentarea, conceptul de baza al proiectului este sa ofere spatii fluide, generoase.

Toate camerele sunt extrem de spatioase si luminoase, astfel incat confortul sa se faca pe deplin simtit. Deoarece fiecare detaliu al acestui proiect a fost planuit cu cea mai mare grija pentru a raspunde la cele mai mari exigente, apartamentele de la ultimul etaj vor beneficia de terase cu vegetatie luxurianta, amenajate pe acoperis, ce asigura un plus de confort si intimitate. Mai mult, locatarii complexului Grand Residence vor beneficia de o parcare subterana cu 40 de locuri. Pentru a asigura intimitatea locatarilor, masinile vor avea acces direct la parcarea complexului.
Complexul a fost proiectat pe o suprafata de 2.300 mp., cu o zona construita de peste 10.000 mp. ce ofera un spatiu generos viitorilor locatari. Apartamentele sunt compartimentate in mod inteligent, astfel incat fiecare proprietar sa se poata bucura de intimitate.

Gusturile nu pot fi explicate. Dar cunoscatorii recunosc intotdeauna bunul gust. De aceea, atunci cand am proiectat Grand Residence, am dorit sa oferim acelora care stiu sa il aprecieze, luxul unui confort de mare clasa.
Cand vine vorba despre casa in care locuiti, vreti sa va asigura ti ca aceasta reflecta statutul dvs. social. Vreti ca fiecare centimetru sa fie construit cu bun gust. Acest complex rezidential satisface toate exigentele privitoare la arhitectura, compartimentare, finisaje sau instalatii.
Inspirat din concepte arhitecturale moderne, acest complex beneficiaza de un design elegant al structurii, semnat de un binecunoscut arhitect roman, domnul Gabriel Tureanu.
Conceptia apartamentelor este influentata de stilul minimalist, cu linii drepte, simple si orizontale. Sursa de lumina joaca un rol important, apartamentele fiind concepute astfel incat lumina naturala sa patrunda in fiecare camera.

Interioarele sunt decorate cu rafinament, in culori neutre - bej sau gri - in deplina armonie cu arhitectura si design-ul complexului. Toate acestea, designul elegant al structurii, compartimentarea inteligenta a apartamentelor si interioarele splendide, reprezinta garantia unei resedinte de bun gust.
Cuvantul confort a avut intotdeauna acelasi inteles pentru majoritatea oamenilor: relaxare si o atmosfera primitoare. Acum, pentru cei privilegiati, noi am creat Grand Residence – expresia celui mai avansat concept de confort.
Acest complex indeplineste toate exigentele in materie de confort. Pentru pretentiosi oferim cinci duplexuri. Cladirea "Turn" are doua duplexuri: Belvedere si Panoramic care beneficiaza de o vedere superba asupra Parcului Herastrau, in vreme ce in blocul "Crosa" se afla alte trei: Royal, Majestic si Capitol, cu spatii generoase pentru locuit.
Apartamentele duplex mai beneficiaza si de o compartimentare clara a zonelor de zi si de noapte, precum si de terase cu vegetatie luxurianta, instalate deasupra pentru asigurarea unui plus de confort si intimitate.

Situati intr-o locatie privilegiata, proprietarii acestor apartamente splendide vor beneficia de avantajele pe care le ofera zona: imprejurimi linistite, spatii verzi si acces usor spre centrul orasului.
Complexul Grand Residence va avea dotari de inalta clasa: supraveghere timp de 24 de ore, spatii verzi si parcare subterana. Fiecare apartament va avea propria centrala de incalzire si propriul sistem de aer conditionat.


Comentarii despre GRAND RESIDENCE

Adaugat de: Felipa
18-02-2019 05:33:49
Buyers do pay direct and indirect prices.
 
Adaugat de: Stan
18-02-2019 04:31:05
Think about investments that offer speedy annuities.
 
Adaugat de: Cooper
18-02-2019 02:50:09
Traders do pay direct and oblique prices.
 
Adaugat de: Monroe
17-02-2019 07:33:01
All varieties of investments come with certain risks.
 
Adaugat de: Kara
17-02-2019 07:10:41
And this is an investment danger worth taking.
 
Adaugat de: Donald
16-02-2019 10:29:16
A monetary advisor is your planning associate.
 
Adaugat de: Ebony
16-02-2019 02:23:17
And that is an funding threat worth taking.
 
Adaugat de: Francisca
15-02-2019 05:12:37
Financial advisors business is folks business.
 
Adaugat de: Jonna
15-02-2019 02:37:19
Schwab Intelligent Portfolios invests in Schwab ETFs.
 
Adaugat de: Natalie
14-02-2019 08:04:32
Now it is time to choose your particular investments.
 

Harta, vecinatati si imprejurimi


 Scoli generale
 Spitale
 Gradinite
 Piete
 Sectii de Politie
 Hypermarket
 Blocuri noi
 Supermarket
 Statii Metrou
 Hoteluri Bucuresti
 
 Info Harta  
   
  1. Puteti afisa punctele de interes pe care doriti sa le vezi pe harta apasand pe numele lor din dreapta.
  2. Puteti misca harta tragand cu mouse-ul de ea.
  3. Puteti reveni la pozitia initiala apasad pe butonul rosu "Reseteaza harta".
  4. Puteti ascunde anumite puncte de interes debifand check-boxul din dreptul lor.
  5. Puteti vizualiza detalii despre un anumit punct de interes facand click pe simbolul lor de pe harta.
  6. ATENTIE! Cu cat afisati mai multe simboluri cu atat harta va functiona mai greu!In cazul in care incarcarea devine greoaie dati refresh la pagina.

Detalii de contact
AGENT EXCLUSIV:

EURISKO REAL ESTATE CONSULTING
Telefon: 021.313.10.20
Fax: 021.313.11.99
E-mail: sales@eurisko.ro
Site: www.eurisko.ro


Alte ansambluri rezidentiale apropiate

RUBIN 0.62 km
North Area Lake View 0.62 km
Imobil rezidential Nordului Herastrau 0.62 km
New Aviatiei Residence 0.88 km
Residence 5 0.88 km

Vezi harta cu toate ansamblurile rezidentiale din bucuresti

Adauga comentariul tau despre acest proiect imobiliar


 
 
 
Imobiliare Rezidentiale  
Acasa  |   Apartamente noi  |   Harta blocuri noi  |   Adauga anunturi imobiliare  |   Agentii imobiliare  |   Promoveaza ansamblul tau  |   Adauga o harta in situl tau
Disclaimer  |   Contact  |   Blog  |   Harta site  |   Linkuri  |   Credite bancare   |   Anunturi imobiliare   |   Livrare flori  |   Aranjamente florale nunta
Copyright © Imobiliare-Rezidentiale.ro. Toate drepturile rezervate
Creat de: Fit Your Business