Acasa Imobiliare-Rezidentiale  
 CAUTA ANSAMBLU
Daca doriti sa cautati in anunturile imobiliare introduse de agentii sau particulari, click aici

Ansambluri rezidentiale > Titan > Ansamblul rezidential: EDENIA

 
 Proiect 
 Apartamente 

Vedere generala
Vedere generala

Stadiu proiect
 
 Descriere 
 Finantare 

Nume proiect:

EDENIA

(proiect dezvoltat in parteneriat cu Future Group)
Amplasare: Bucuresti, Aleea Codrii Neamtului, nr 5-7, sector 3
Numar apartamente: 800
Tip locuinte: Garsoniere, apartamente cu 2,3 camere si 4 camere, penthouse-uri
Suprafete: 45 mp la 109 mp
Preturi: de la 66.000 Euro + TVA
Data inceperii lucrarilor: anul 2006
Data finalizarii: prima etapa (2 cladiri) se va finalize in trimestrul I anul 2008

Descriere

Ansamblul rezidential Edenia titan

este construit de 2 dintre cei mai cunoscuti developeri de pe piata imobiliara romanesca: Adama si Future Group.
Edenia este un proiect rezidential unic pe piata din Romania, reunind toate facilitatile pentru o viata de familie linistita si implinita.

Complexul rezidential

este format din

7 blocuri

cu 11 etaje (

800 apartamente

) si este amplasat intr-un loc linistit, in centrul zonei titan – Aleea Codrii Neamtului, nr 1-3, dispunand de toate facilitatile de care este nevoie: supermarket, gradinita, sala de fitness, cafenea si curatatorie.In fiecare bloc este o varietate de apartamente: garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 si camere. La parter vor fi apartamentele speciale cu gradina In Edenia sunt prevazute ample spatii verzi, frumos amenajate care inconjoara fiecare cladire, iar in mijlocul acestora se afla fantana arteziana. Aspectul modern si elegant este completat de aranjamente florale, arbori, bancute, spatii de joaca pentru copii si alei pavate

Cladirile in sine sunt construite dupa riguroase standarde de protectie seismica, impotriva incendiilor sau a altor evenimente neplacute. Lifturi de ultima generatie silentioase si rapide completeaza aspectul modern si elegant. Sistemul constructiv prevede fundatii, structura din beton armat şi zidarie din caramida. tamplăria va fi aluminiu, cu geam termoizolant.

Holurile de acces in cladiri sunt inalte, garnisite cu marmura si oglinzi, oferind un sentiment de confort si siguranta. In plus, toate blocurile din Edenia au portar 24 de ore din 24.

Parcarea este supra si subterana.
Locatia proiectului rezidential Edenia a fost selectata cu atentie, in apropiere gasindu-se numearoase mijloace de transport, scoli, centre comerciale si parcuri publice. De amintit: Cora, Complexul Lia Manoliu, Parcul IOR, Metrou titan, Mall titan, Policlinica titan, Parcul Prisaca Doamnei, Gradinita 112, hipermarket Auchan, Scoala Generala sau Billa.

Edenia foloseste Sistemul Standardizat European (SEE), apartamentele fiind construite dupa cele mai inalte standarde ale confortului. Materialele de calitate,combinate cu un sistem de executie profesionist configureaza apartamente cu un design modern. Finisajele sunt de cea mai inalta calitate, apartamentele beneficiind de parchet laminat, bucatarii mobilate cu dulapuri. Fiecare apartament are centrala proprie, apometre si contoare de gaz si electricitate, geamuri termopan, echipamente sanitare, gresie si faianta pana in tavan in bai si toalete.

Se ofera solutii variate si oferte concrete pentru credite ipotecare. Modalitatile de plata sunt felxibile si avantajoase, putend beneficia de scriosare de garantie pentru a-ti asigura investitia.
Proiectul a fost un adevarat success, prima faza cuprinzand 2 cladiri a fost in totalitate vanduta in jumatate din timpul de marketing planificat.

Facilitati
Sistemul Standardizat European de planificare
 • spatii verzi
 • zone comerciale
 • restaurant
 • locuri de joaca pentru copii
 • paza 24h din 24
Unele din facilitatile apartamentelor sunt: design interior modern, parchet, bucataria complet utilata si mobilata, gresie, centrala termica.


Comentarii despre EDENIA

Adaugat de: ??????????????
08-05-2018 01:09:34
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
 
Adaugat de: necesito un prestamo urgente sin aval en chile
08-05-2018 00:55:55
Importe mximo: 1.000 ? - Primer crdito GRATIS!!
 
Adaugat de: Balta Rares
23-09-2014 17:22:47
Hidroizolatiile teraselor blocurilor A si B sunt facute de mantuiala. Apa se infiltreaza in apartamentele de la etajul 11. Din luna iunie stau cu un lighean in bucatarie pentru a aduna apa care curge printr-o gaura pe care am descoperit-o in placa de beton, dupa ce am dat la o parte rigipsul. Mai grav este ca asociatia de proprietari nu ia nicio masura pentru a rezolva problemele.
 
Adaugat de: Stefan Lungu
07-10-2013 10:06:44
Buna ziua, am un apartament la Edenia din prima faza, in blocul A. Problema principala pe care o am cu apartamentul e legata de izolatia exterioara a ferestrelor care permite infiltrarea apei in apartament. Fiind viciu ascuns, situatia s-a manifestat de la preluarea apartamentului in timp, iar in 2010 cei de la Adama au incercat sa o repare insa infiltratia a aparut din nou. in 2013 am revenit cu o reclamatie insa de data asta a fost respinsa fara niciun argument de catre Adama prin Sorina Rotaru si Elena Tsaliocoglu. A fost necesar sa ma adresesc ISC si am insistat sa imi repare izolatia, in caz ca nu se vor conforma, ma voi adresa unui avocat. aviz celor interesati de apartamentele Edenia - interesul e doar pana se semneaza contractul.
 
Adaugat de: mihaela
26-03-2013 12:47:48
ap. din edenia sunt de proasta calitate, absolut tot : mobilierul buc. se desprinde tot , instalatiile apa + electrica , parchet , hota fara aerisire (dezastru ptr. o bucatarie amplasata in "fundul" ap..izolarea fonica dezastru (se aude tot ce face vecinul ). tot ce se afla in curtea ansamblului nu corespunde cu reclama care este extrem de inselatoare
 
Adaugat de: dorin
03-12-2012 13:15:54
Cand reveniti si voi la preturi normale. Ati ramas cu cele de dinainte de criza. Nu mai vindeti nimic , daca sunteti evrei asa.. Sper sa dati faliment.
 
Adaugat de: paraschiv
16-07-2012 15:13:23
buna ziua sint interesat de un ap 3 cam,va rog sa ma contactati.0765406054 ,va multumesc
 
Adaugat de: Andreea
10-06-2012 09:17:27
Buna ziua, As dori sa stiu daca mai sunt disponibile apartamente cu doua si trei camere , plan, oferta pret, suprafata. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Va multumesc!
 
Adaugat de: Anca
08-03-2012 16:50:17
Buna ziua, doresc o oferta pentru apartament de 4 camere (tip F si tp KF). Multumesc
 
Adaugat de: laura platica
06-01-2012 16:28:41
Ma intereseaza oferetele de 2 si de 3 camere. Multumesc, Laura Platica
 

Harta, vecinatati si imprejurimi


 Scoli generale
 Spitale
 Gradinite
 Piete
 Sectii de Politie
 Hypermarket
 Blocuri noi
 Supermarket
 Statii Metrou
 Hoteluri Bucuresti
 
 Info Harta  
   
 1. Puteti afisa punctele de interes pe care doriti sa le vezi pe harta apasand pe numele lor din dreapta.
 2. Puteti misca harta tragand cu mouse-ul de ea.
 3. Puteti reveni la pozitia initiala apasad pe butonul rosu "Reseteaza harta".
 4. Puteti ascunde anumite puncte de interes debifand check-boxul din dreptul lor.
 5. Puteti vizualiza detalii despre un anumit punct de interes facand click pe simbolul lor de pe harta.
 6. ATENTIE! Cu cat afisati mai multe simboluri cu atat harta va functiona mai greu!In cazul in care incarcarea devine greoaie dati refresh la pagina.

Detalii de contact
Email: bogdan.iliescu@edenia.ro
Email: leonard.ceausu@adama.ro

Alte ansambluri rezidentiale apropiate

Titan Apartments 1.00 km
CITADELLA TITAN 1.00 km
PALLADY TOWERS 1.00 km
BLUE RESIDENCE 1.00 km
SALAJAN RESIDENCE 1.00 km

Vezi harta cu toate ansamblurile rezidentiale din bucuresti

Adauga comentariul tau despre acest proiect imobiliar


 
 
 
Imobiliare Rezidentiale  
Acasa  |   Apartamente noi  |   Harta blocuri noi  |   Adauga anunturi imobiliare  |   Agentii imobiliare  |   Promoveaza ansamblul tau  |   Adauga o harta in situl tau
Disclaimer  |   Contact  |   Blog  |   Harta site  |   Linkuri  |   Credite bancare   |   Anunturi imobiliare   |   Livrare flori  |   Aranjamente florale nunta
Copyright © Imobiliare-Rezidentiale.ro. Toate drepturile rezervate
Creat de: Fit Your Business