Acasa Imobiliare-Rezidentiale  
 CAUTA ANSAMBLU
Daca doriti sa cautati in anunturile imobiliare introduse de agentii sau particulari, click aici

Ansambluri rezidentiale > Drumul Taberei > Ansamblul rezidential: Brancusi Residence

 
 Proiect 
 Plan ansamblu 

Vedere generala


Vedere generala
 
 Descriere 
 Finantare 

DESCRIERE PROIECT:


Apartamentele se dau la cheie, acestea dispun de toate finisajele necesare (zugravit vopsea lavabila interior alb, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare si usa metalica la intrare, parchet, faianta si gresie cu posibilitatea de alegere a modelului, obiecte sanitare).

Fiecarui apartament ii revine minimum un loc de parcare, pe care proprietarii il pot cumpara sau inchiria pe o perioada nelimitata de timp;

Fiecare bloc va beneficia de finisaje cu un aspect arhitectural deosebit, iar structura din pereti structurali din beton armat va asigura o stabilitate sporita la cutremure de grad superior ( 8- 9 grade pe scara Richter). Toti peretii, atat cei interiori cat si cei exteriori sunt realizati din BCA.

Fiecare scara de bloc are 2 intrari cu 2 scari de acces; In interiorul Ansamblului Rezidential se va amenaja un loc de joaca pentru cei mici si in acelasi timp un loc de relaxare pentru cei mari.

Incalzirea este asigurata cu centrala proprie de apartament.

Apartamentele cu doua si trei camere au pe langa baile aferente dormitoarelor si grup sanitar.

La intrarea in apartament vor fi contorizare toate utilitatile .

Fiecare scara de bloc beneficiaza de doua lifturi cu o capacitate de 6 persone.

Va punem la dispozitie un specialist arhitect pentru consiliere in domeniul amenajarilor interioare. De asemenea, va oferim asistenta gratuita pentru a beneficia de cea mai buna oferta de finantare standard dar si pentru obtinerea finantarii prin programul "Prima Casa".


LOCALIZARE ACCES:


"Brancusi Residence" situat in B-dul Timisoara nr. 103E va pune la dispozitie 600 de apartamente noi la preturi accesibile. Complexul are toate utilitatile asigurate si finisaje moderne, de ultima generatie. Apartamentele spatioase si luminoase, cu una, doua si trei camere, sunt situate in vecinatatea cartierului ANL Brancusi, cu accesul din B-dul Timisoara si din Valea Oltului, prin Strada Prelungirea Valea Ialomitei (cu 2 benzi pe sens, strada ce va fi executata de Primaria Sectorului 6 conform PUZ-ului aprobat in 2004).

Pozitionat intr-o zona aflata in plina dezvoltare, in apropierea complexului PLAZA Romania si a hipermarketului CORA, ansamblul are acces rapid la reteaua de transport urban.

In vecinatatea Ansamblului Rezidential Brancusi, Primaria Sectorului 6 amenajeaza un parc de odihna ce se va intinde pe o suprafata de 15,8 ha.

Complexul Rezidential va cuprinde spatii comerciale, birouri si centre de relaxare.

Magistrala 5 care va lega cartierul Drumul Taberei de Pantelimon, strabatand orasul de la vest la est, va constitui principala legatura directa cu centrul. Statia de metrou Brancusi va fi situata in vecinatatea complexului, ceea ce inseamna ca noul complex Brancusi beneficiaza de o amplasare strategica.


FINALIZARE:


 • Etapa 1 – Blocul A Aproximativ 200 de apartamente, finalizat in trimestrul I 2010.
 • Etapa 2 – Blocul C Aproximativ 200 de apartamente, in trimestrul III 2011.
 • Etapa 3 – Bloc B Aproximativ 200 de apartamente in trimestrul II 2012.

DEZVOLTATOR:


CONIMPEX COMPANY

In decursul a 20 ani de existenta societatea de constructii cu capital integral romanesc SC CONIMPEX COMPANY s-a situat pe locuri de varf in topul firmelor din domeniu. In cadrul societatii isi desfasoara activitatea peste 800 de angajati profesionisti: arhitecti, ingineri si maistri constructori, muncitori cu inalta calificare. Societatea are propria mecanizare, statie de sortare, statie de betoane, detinand si echipamente de mica mecanizare, statie peco si parc de utilaje. Dar cel mai mare avantaj il constituie experienta in constructii de locuinte.

Conimpex este specializata in realizarea de constructii de amploare, avand in portfoliul sau spatii comerciale si rezidentiale, spitale si spatii industriale. Conimpex doreste sa opereze ca un partener responasbil care creeaza valori adevarate pentru comunitatea a carei parte integranta este. De peste 20 de ani in domeniul constructiilor Conimpex Company va poate oferi locuinta mult dorita.

DIN PORTOFOLIU:

 • Amfiteatru Residence
 • Ghencea Business Center
 • Arta Grafica - sediu tipografie
 • Sediu birouri - Str. Argentina
 • Hobas Bucuresti - fabrica tuburi
 • Spital Dr. Greota Bucuresti
 • Banca Carpatica - Calea 13 Septembrie
 • Statie partener Rompetrol
 • Blocuri locuinte Bucuresti 30-120 apt.
PARTENER FINANTATOR: Credit Europe Bank


Comentarii despre Brancusi Residence

Adaugat de: ion
29-05-2014 12:09:10
La blocurile din brancusi nu se mai lucreaza din 2011. Sunt in faliment!!
 
Adaugat de: voicila andreea
10-03-2014 19:20:47
buna seara.ma intreseaza pretul si suprafata unui apartament cu 3 camere la etajul 1 sau 2.multumesc.tel contact 0767914838
 
Adaugat de: octavian
30-12-2013 20:28:29
buna ziua, ma intereseaza un apartament- una, doua camere in ansamblul dumneavoastra. as dori sa'mi comunicati urmatoarele informatii: 1. pret/mp- suprafata utila; 2. posibilitate achizitionare la "rosu/gri" 3. posibilitate achitare prin rate la dezvoltator
 
Adaugat de: bugan aura
07-06-2012 07:33:33
Buna ziua. As dori mai multe informatii referitoare la un apartament cu 3 camere, inclusiv modalitati de plata ;i vizionare. Multumesc. Tel. contact - 0729106935.
 
Adaugat de: i told you
07-09-2011 20:02:12
Nu va mai agitati ca firma in cauza CONIMPEX COMPANY este falimentara, angajatii nu si-au mai primit salariile de 3-4 luni, sunt demisii in masa, iar domnul Vintila este dator vandut. Nu strica sa puneti o intrebare pe unde vedei un santier de-al lor. Sau daca vreti detalii da-ti un serch pe google "ANAF si Conimpex" sa vedeti acolo datorii de 75.000Ron.
 
Adaugat de: Emilia
29-08-2011 02:06:44
Buna ziua, As dori o audienta pentru un proiect imobiliar,direct la domnul Matei Vintila Agentia imobiliara VanMiliimob srl vanmiliimob@gmail.com
 
Adaugat de: nitu
26-01-2011 12:51:08
ma intereseaza stadiul proiectului si pretul unui ap de 2 camere
 
Adaugat de: ion alexandru
09-01-2011 07:52:03
blocul trebuia finalizat in 2009 si nu este finalizat nici acum cand aveti de gand sa l terminati ?ba nu da banca banii ba este criza ba nu muncesc oamenii ba nu sunt seriosi da nu spui ca oamenii aia de 2ani ia cate 6 milioane pe luna.de ce nu scoti din banii tai vintila sa bagi acolo?in 2007 cand ai avut profit de 17 milioane de euro a fost buzunaru gros si a fost bine?acum nu mai sunt bani arzevar pe mate
 
Adaugat de: Pelin Loredana
10-12-2010 21:30:38
Buna ziua, As dori daca este posibil detalii cu privire la oferta pentru apartamentele de 2 sau 3 camere, programul prima casa ( preturi, suprafete, finisaje, etaje). Astept informatiile pe adresa de mail loriaviva@yahoo.com. Multumesc anticipat, Loredana Pelin
 
Adaugat de: Dana
12-10-2010 00:06:56
As dori informatii despre garsonierele disponibile in aest complex si preturile pt. plata cash. Va multumesc
 

Harta, vecinatati si imprejurimi


 Scoli generale
 Spitale
 Gradinite
 Piete
 Sectii de Politie
 Hypermarket
 Blocuri noi
 Supermarket
 Statii Metrou
 Hoteluri Bucuresti
 
 Info Harta  
   
 1. Puteti afisa punctele de interes pe care doriti sa le vezi pe harta apasand pe numele lor din dreapta.
 2. Puteti misca harta tragand cu mouse-ul de ea.
 3. Puteti reveni la pozitia initiala apasad pe butonul rosu "Reseteaza harta".
 4. Puteti ascunde anumite puncte de interes debifand check-boxul din dreptul lor.
 5. Puteti vizualiza detalii despre un anumit punct de interes facand click pe simbolul lor de pe harta.
 6. ATENTIE! Cu cat afisati mai multe simboluri cu atat harta va functiona mai greu!In cazul in care incarcarea devine greoaie dati refresh la pagina.

Detalii de contact

Detalii de contact:


Dezvoltator si constructor: S.C. Conimpex Company S.R.L.
B-dul Ghencea nr. 43B, etaj 2, biroul nr. 1, Sector 6, Bucuresti
Mobil: 0729 83 41 42 ; 0721 43 90 62; 0745.108.735
Fix: 021 -410.52.43;
Fax: 021 -411.33.46
Email: office@brancusi-residence.ro
www.brancusi-residence.ro


Alte ansambluri rezidentiale apropiate

Ghencea Residence 1.21 km
Prelungirea Ghencea Residence 1.21 km
Cartierul Latin 1.21 km
3 case Ghencea Maracineni 1.21 km
Complexul rezidential Primavara 1.21 km

Vezi harta cu toate ansamblurile rezidentiale din bucuresti

Adauga comentariul tau despre acest proiect imobiliar


 
 
 
Imobiliare Rezidentiale  
Acasa  |   Apartamente noi  |   Harta blocuri noi  |   Adauga anunturi imobiliare  |   Agentii imobiliare  |   Promoveaza ansamblul tau  |   Adauga o harta in situl tau
Disclaimer  |   Contact  |   Blog  |   Harta site  |   Linkuri  |   Credite bancare   |   Anunturi imobiliare   |   Livrare flori  |   Aranjamente florale nunta
Copyright © Imobiliare-Rezidentiale.ro. Toate drepturile rezervate
Creat de: Fit Your Business