Acasa Imobiliare-Rezidentiale  
 CAUTA ANSAMBLU
Daca doriti sa cautati in anunturile imobiliare introduse de agentii sau particulari, click aici

Ansambluri rezidentiale > Popesti-Leordeni > Ansamblul rezidential: Astrelor Residence 2

 
 Poze 


 
 Descriere proiect 
 Preturi apartamente 
 Finantare 

Astrelor Residence 2DESCRIERE PROIECT

Astrelor Residence 2 este continuarea proiectului de success dezvoltat si vandut sub acelasi nume in anul 2009 in zona de sud a capitalei.

Anul 2010 aduce sub numele de Astrelor Residence 2 un nou proiect imobiliar echilibrat,compus de aceasta data din apartamente cu 2 camere spatioase insotite de cate un loc de parcare oferit cu titlu gratuit la achizitionarea unui apartament de catre dezvoltatorul acestui ansamblu.

Astrelor Residence 2 se distinge prin caracterul generos al spatiilor locative oferite spre vanzare, care dispun de o compartimentare moderna si generoasa, aducand in acelasi timp un plus de valoare apartamentelor datorita modului in care este utilizat spatiul interior al ansamblului .

SLOGAN

In speranta ca am reusit sa va starnim interesul pentru acest proiect si pentru mai multe detalii referitoare la ASTRELOR RESIDENCE 2 , va amintim ca puteti contacta biroul companiei PREMIER aflat in zona, situat pe Sos Oltenitei nr. 32, la intrare in Popesti Leordeni sau puteti suna la numerele de telefon 021.492.07.55/0726.375.629 unde puteti intra in legatura cu agentii nostri de vanzari, putand astfel beneficia de un tur complet si gratuit al Zonei de Sud, in cadrul caruia este inclus si ansamblul ASTRELOR RESIDENCE2.

De asemenea va amintim ca Grupul Imobiliar PREMIER a introdus o serie de servici noi care va sant oferite GATUIT cum ar fi : asistenta juridica ,consultanta si suportul necesar in vederea obtinerea creditului dorit, iar impreuna cu partenerul nostru Mobexpert proiectul de amenajare interioara a noi tale locuinte conceput gratuit de cei mai buni designeri si arhitecti.Comentarii despre Astrelor Residence 2

Adaugat de: sodeistvieomsk
21-06-2018 01:38:24
<a href="http://w88yes.ga/forum/viewtopic.php?id=121970" rel="nofollow">w88yes</a>. <a href="http://app.risingapes.website/profile/RaquelVey0" rel="nofollow">risingapes</a>. <a href="http://www.insidefilms.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=59128" rel="nofollow">insidefilms</a>. <a href="http://amazinghealthservices.com/index.php?mid=board_LwNM80&document_srl=142687" rel="nofollow">amazinghealthservices</a>. <a href="http://www.subidhay.com/groups/r-man-ghushfrankrike-vm-troja-barn-tysklands-federala-polis-sa-det-pastadda-offeret-forstas-av-guardian-som-andrew-bache-en-portsmouth-bosatt-som-var-51-nar-han-var-bland-de-som-attackerade-under-t/" rel="nofollow">subidhay</a>. <a href="http://kenal.ml/index.php?a=profile&u=melissahara" rel="nofollow">kenal</a>. <a href="http://ttlink.com/pqhchastit/all" rel="nofollow">ttlink</a>. <a href="http://www.mealdam.com/xe/m34/349437" rel="nofollow">mealdam</a>.
 
Adaugat de: georgiana
15-09-2014 21:58:14
rate direct la dezvoltator se poate??
 
Adaugat de: sandra buckley
12-12-2013 03:40:17
Hi, I came across your property which i am very interested in buying,i would like you to get back to me with information about the property on my email: buckleysandra11@gmail.com for further conversation. Regards Sandra Buckley Thank you in advance.
 

Harta, vecinatati si imprejurimi


 Scoli generale
 Spitale
 Gradinite
 Piete
 Sectii de Politie
 Hypermarket
 Blocuri noi
 Supermarket
 Statii Metrou
 Hoteluri Bucuresti
 
 Info Harta  
   
  1. Puteti afisa punctele de interes pe care doriti sa le vezi pe harta apasand pe numele lor din dreapta.
  2. Puteti misca harta tragand cu mouse-ul de ea.
  3. Puteti reveni la pozitia initiala apasad pe butonul rosu "Reseteaza harta".
  4. Puteti ascunde anumite puncte de interes debifand check-boxul din dreptul lor.
  5. Puteti vizualiza detalii despre un anumit punct de interes facand click pe simbolul lor de pe harta.
  6. ATENTIE! Cu cat afisati mai multe simboluri cu atat harta va functiona mai greu!In cazul in care incarcarea devine greoaie dati refresh la pagina.

Detalii de contact

CONTACT
Compania PREMIER
Adresa: Sos Oltenitei nr. 32, la intrare in Popesti Leordeni
Telefon:021.492.07.55/ 0726.375.629

Alte ansambluri rezidentiale apropiate

Allegria Residence 0.00 km
Ansamblul Rezidential Romland 0.00 km
Lotus 0.00 km
Gama 2 Residence 0.00 km
Brown Residence 0.00 km

Vezi harta cu toate ansamblurile rezidentiale din bucuresti

Adauga comentariul tau despre acest proiect imobiliar


 
 
 
Imobiliare Rezidentiale  
Acasa  |   Apartamente noi  |   Harta blocuri noi  |   Adauga anunturi imobiliare  |   Agentii imobiliare  |   Promoveaza ansamblul tau  |   Adauga o harta in situl tau
Disclaimer  |   Contact  |   Blog  |   Harta site  |   Linkuri  |   Credite bancare   |   Anunturi imobiliare   |   Livrare flori  |   Aranjamente florale nunta
Copyright © Imobiliare-Rezidentiale.ro. Toate drepturile rezervate
Creat de: Fit Your Business